PrahaDnes.info
PrahaDnes.info » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Lidé se podivují nad novým „vzhledem“ amerického prezidenta Joe Bidena

19. 5. 2024 | Lidé se podivují nad novým „vzhledem“ amerického prezidenta Joe Bidena, údajně nezní jako Biden a ani nevypadá. (Foto: X) Dude… wow. pic.twitter.com/p3A0EfmMHq — MJTruthUltra... Článek Lidé se podivují nad novým „vzhledem“ amerického prezidenta Joe Bidena se nejdříve objevil na AC24.cz.

Záchranáři hledají íránského prezidenta po tvrdém přistání vrtulníku

19. 5. 2024 | ÍRÁN – Íránský prezident Raísí zažil „tvrdé přistání“ na severovýchodě Íránu. Nejsou žádné zprávy o tom, zda přežil, ani o tom, kde se v... Článek Záchranáři hledají íránského prezidenta po tvrdém přistání vrtulníku se nejdříve objevil na AC24.cz.

ŽIVĚ: Analýza atentátu na premiéra Fica, zásadní selhání ochranky

19. 5. 2024 | 17:30 Analýza atentátu na premiéra Fica, zásadní selhání ochranky Bývalý šéf Útvaru zvláštního určení přesně pojmenoval, co při ochraně premiéra na náměstí v Handlové... Článek ŽIVĚ: Analýza atentátu na premiéra Fica, zásadní selhání ochranky se nejdříve objevil na AC24.cz.

Velmi jasný bolid byl spatřen na obloze nad Španělskem

19. 5. 2024 | Velmi jasný bolid byl spatřen na obloze nad Španělskem a Portugalskem. V tuto chvíli není potvrzeno, zda dopadl na zemský povrch, nicméně některé zprávy... Článek Velmi jasný bolid byl spatřen na obloze nad Španělskem se nejdříve objevil na AC24.cz.

Vyvráceno: Rusko odpalovalo rakety u pobřeží Kalifornie

19. 5. 2024 | Nepochopený příspěvek amerického ministerstva obrany měl za následek několik virálních příspěvků, které tvrdily, že USA očekávají, že Rusko vystřelí rakety do oceánu nebo vzduchu... Článek Vyvráceno: Rusko odpalovalo rakety u pobřeží Kalifornie se nejdříve objevil na AC24.cz.

Podivný obraz krále Charlese. Co se v něm skrývá?

19. 5. 2024 | Tento týden byl odhalen první oficiální portrét krále Karla III., který se setkal s kritikou veřejnosti kvůli současnému pojetí britského panovníka. (Foto: X) Portrét... Článek Podivný obraz krále Charlese. Co se v něm skrývá? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Hútíové sestřelili čtvrtý americký dron Reaper

19. 5. 2024 | Hútíové napojení na Írán oznámili, že sestřelili další americký vojenský dron za 30 milionů dolarů. (Foto: Flickr) Šíří se záběry, které vypadají jako trosky... Článek Hútíové sestřelili čtvrtý americký dron Reaper se nejdříve objevil na AC24.cz.

Německo deportovalo 7 ukrajinských vojáků kvůli nacistickým symbolům

19. 5. 2024 | Německá vláda odhalila, že vyhostila sedm ukrajinských vojáků, kteří během výcviku v zemi vystavovali nacistické symboly. (Foto: NBC / NBC) Středeční odhalení bylo vyvoláno... Článek Německo deportovalo 7 ukrajinských vojáků kvůli nacistickým symbolům se nejdříve objevil na AC24.cz.

Tchajwanský poslanec utekl s návrhem zákona, aby zabránil jeho přijetí

18. 5. 2024 | TCHAJ-WAN – Uprostřed chaosu poslanec parlamentu rychle vytrhl dokumenty s návrhem zákona a dramaticky se snažil zabránit jeho přijetí, ukázalo internetové video. (Foto: X)... Článek Tchajwanský poslanec utekl s návrhem zákona, aby zabránil jeho přijetí se nejdříve objevil na AC24.cz.

Čína se zbavila největších amerických státních dluhopisů v historii

18. 5. 2024 | Člen BRICS Čína se zbavila rekordního počtu amerických státních a agenturních dluhopisů v hodnotě ohromujících 53,3 miliardy USD. (Foto: Flickr) Historicky se jedná o... Článek Čína se zbavila největších amerických státních dluhopisů v historii se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
22:14:42 | 19.05.2024



Zpravodajství PrahaDnes.info

Letecká společnost Korean Air oslavila 15 let od zahájení pravidelné linky mezi Prahou a Soulem

Jedna z nejstarších a nejdůležitějších dálkových linek na Letišti Václava Havla Praha včera oslavila dvacetileté jubileum. Mezi lety 2004 a 2024 využilo spojení mezi Prahou a Soulem přes 1,5 milionů cestujících. Korean Air na linku nově nasazuje ...

Úřad vlády se tradičně zapojí do festivalu Open House

Do jubilejního 10. ročníku festivalu pražské architektury Open House se Úřad vlády ČR zapojí otevřením Hrzánského paláce v sobotu 18. května a v neděl ...

AOPK: Letos probíhá už podesáté pálavské borytobraní

Dlouhodobé úsilí ochranářů a stovek dobrovolníků již přináší výsledek v podobě výrazného potlačení invaze borytu barvířského na Děvíně. ...

Česká pošta prodej budovy v Jindřišské ulici zrušila, zájemce nenašla

Praha - V úterý 14. května byl termín pro registraci zájemců o koupi areálu na rohu pražských ulic Jindřišská a Politických vězňů. Případní kupci měli ...

Správa železnic vybere projektanta tříkolejného mostu na Výtoni

Budování moderní železnice na území metropole pokračuje, Správa železnic hledá projektanta stavby nového tříkolejného mostu na Výtoni. Jedná se o dalš ...



Pondělí 20.5.2024
Praha
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes